Москва: В Киев говорят като шизофреници

  • 25 май 2015 12:25

  • 2276
  • 1
Москва: В Киев говорят като шизофреници
© gettyimages

Последните изявления на властта в Киев не приличат на политика, а на шизофрения, заяви председателят на комисията по международни връзки в Държавната дума на Русия Алексей Пушков, предаде РИА Новости.

С тези думи депутатът от долната камара на парламента в Москва коментира изказване на украинския министър-председател Арсений ЯценюкАрсений Яценюк Арсений Яценюк е украински юрист, икономист и политик. Роден е на 22 май 1974 г. в западния град. Премиерът в Киев заяви, че страната му прекратява военно-техническото сътрудничество с Русия и нарече най-голямата по територия държава в света агресор и заплаха за териториалната цялост на Украйна. По-късно министърът на енергетиката в правителството на Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега – Александър Новак заяви, че от Киев е постъпила молба към Русия да бъде удължен срокът на отстъпката за газ.

По този повод Ушаков написа в социална мрежа: Киев не иска да връща дълговете си към нас, нарича Русия център на злото и ни моли да запазим отстъпката за доставките на синьо гориво. Това не е политика, а шизофрения.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2276 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.08.23 | 14:22

1
Ами само им вижте кретенските физономии на Яйцето и Прахушенко и кажете това на нормални хора ли ви приличат !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини