Съпруга поръча убийството на мъжа си и любовницата му

  • 14 май 2015 15:13

  • 2672
  • 0
Съпруга поръча убийството на мъжа си и любовницата му
©

Жителка на Подмосковието призна, че е търсила килър, който да ликвидира любовницата на мъжа й, както и самия неверник, ако вземе да се тръшка и реве за изгората си.

43-годишната Ирина Рдюкова признала също, че повод за "поръчката" й станала връзката на съпруга й с 12-години по-възрастна от него жена. Акушерката казала през плач, че искала да отстрани 59-годишната си съперница, която разрушила семейния й живот.

"Той излизаше с нея непрекъснато, всички празници беше с нея. А тя е по-възрастна от него с 12 години. Дърта поетеса!", жалва се задържаната.

Ирина Рдюкова заподозряла мъжа си, че й изневерява с поетесата Ирина П. и решила да му провери телефона. Там тя намерила не само любовни есемеси, но и откровено интимно видео между съпруга й и любовницата му. Тогава Ирина решила да поръча съперницата си. В полицията обаче постъпил анонимен сигнал за намеренията на измамената жена. Тогава при нея отишъл сътрудник, който се представил за наемник, готов да свърши мократа поръчка, съобщава Lifenews.ru.

Той се срещнал с акушерката, за да обсъдят подробностите около убийството. Ирина обещала щедро възнаграждение и дала на "килъра" всички подробности за бъдещата жертва - данни за самоличността й, домашен адрес, номера на колата й, местонахождението на вилата й, снимки. Решената на всичко измамена съпруга дори предплатила капаро от 5000 рубли за мократа поръчка.

След "уговорката" 43-годишната жена била задържана. Пред разследващите тя казала още, че била готова да заплати 100 000 рубли за накърнената си чест.

Последвайте канала на

Novini.bg
2672 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини