Черната серия продължава: Още един журналист e убит в Украйна

  • 17 април 2015 12:19

  • 2325
  • 6
Черната серия продължава: Още един журналист e убит в Украйна
©

Черната серия от убийства в Украйна продължава. Убита е главната редакторка на “Нетешинский вестник”. Вчера в Киев беше застрелян украинският публицист Олес Бузина.

Тялото на Олга Мороз било открито в дома й в град Нетешин. По тялото й са открити следи от насилствената смърт. Все още не са ясни причините за убийството на журналистката, но според разследващите най-вероятно тя е убита заради работата си във вестника. Последният материал върху който работела Олга Мороз бил свързано с незаконното изсичане на гори.

Все още се издирват убийците на проруския публицист Олес Бузина, който беше убит вчера в Киев. Неясни остават и причините защо някой е поискал смъртта му. Но основната версия отново е професионалната дейност на журналиста.

На 15 април в Киев беше застрелян съпартиец на бившия украински президент. Олег Калашников е четвъртият съратник на Янукович, който умира при съмнителни обстоятелства през последните два месеца. В средата на март Олександър Пеклушенко беше открит мъртъв в дома си. Дни преди това друг бивш депутат от партията на Янукович беше намерен мъртъв в банята на къщата си в покрайнините на Киев. А в края на февруари Михайло Чечетов – друг съратник на бившия украински президент, се хвърли от 17-я етаж на сграда в столицата.

При загадъчни обстоятелства загина и синът на Виктор Янукович. Миналият месец той се удави в езерото Байкал.

Десислава Станева
2325 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2015.04.21 | 03:48

2
да не споменаваме страната серия от "самоубиства" на генерали от армията и полицията за който не се споменава в бг медите понеже са "свободни и независими"

2015.04.21 | 11:07

6
Кви генерали бе идиот??! Цивилното население което иска да живее що годе нормално си пати от тия психопати, независимо от коя страна са застанали на барикадата, и за двете противопоставяния са плащали американците ваоражавали са едните и другите. Русия няма нищо общо с конфликтите там
факт

2015.04.21 | 11:07

5
Може да се спори по въпроса дали украинските лидери са престъпници или не; но със сигурност се знае, че всички те са московски възпитаници, затова и моралът им е московски – същия като на българските „чавдарци” . . .
ММ

2015.04.21 | 10:55

4
"... при загадъчни обстоятелства загина и синът на Виктор Янукович. Миналият месец той се удави в езерото Байкал." Защо загадъчни ? Той се е притекъл на помощ и е спасил давещи се хора ...

2015.04.21 | 03:48

3
соросоидите не спират да унищожават умното, красивото и нормалното, за чифутите кончита вурст е емблемата НО и те /чифутите/искат да станат и те човеци ама трудно даже и нема начин
FM

2015.04.21 | 03:47

1
Убиват ги за да не пишат.

Добави коментар

Водещи новини