Дмитрий Медведев няма да се оттегля от политиката

  • 15 октомври 2011 17:07

  • 549
  • 0
Дмитрий Медведев няма да се оттегля от политиката
© gettyimages

Президентът на Русия Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега заяви, че ще остане в политиката, защото не се смята в правото си да се оттегли от държавните дела след всичко, което е направил като държавен глава, предаде Интерфакс.

„Целта на всички действия, което съм предприел през последните години, бе да ако не да реша съществуващите проблеми, то поне съществено да ги отслабя. Дали съм се справил или не, ще оставя на вас да решите, да реши цялата общественост. Как виждам единствения начин да продължа да се занимавам и по-нататък с държавните дела – откровено казвам, че няма да се оттегля от властта, а ще продължа работа,” заяви Медведев при среща със свои привърженици.

„Не знам кой ще дойде на мястото на днешното управление, но се надявам да бъдат по-добри, по-умни, по-силни от нас – но сега смятам за свой дълг и лична обвързаност да продължа да се трудя. Ако имах други намерения, днес щях да ви събера с други цели, и щях да ви благодаря за това, че бяхте с мен през последната година, помагайки ми в полезни за страната дела. Иска ми се да продължим тази работа”, продължи Медведев.

Последвайте канала на

БТА
549 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини