Путин няма намерение да се включи в мрежата

  • 05 октомври 2011 17:18

  • 614
  • 0
Путин няма намерение да се включи в мрежата
©

Министър-председателят на Русия Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 няма намерение да прави свой профил в социалните мрежи и въобще като цяло ползва рядко интернет.

Това признание направи прессекретарят на руското правителство Дмитрий Песков в изказване за телевизионния канал "Дождь".

По думите на Песков Владимир Путин не планира и да създаде свой личен сайт.
Такава възможност вече е била обсъждана, но е отхвърлена като нецелесъобразна.

Освен това, по думите на прессекретаря, в рамките на сайта на правителството има и лична страница на Путин, а: "Използването на неговите възможности за интерактивна връзка с премиера на този етап е напълно достатъчно".

Дмитрий Песков допълва, че самият Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 е далеч от това да живее в интернет. Той рядко изобщо използвал глобалната мрежа.

На въпрос дали премиерът е наясно с резултатите, които излизат при търсения с името му, Песков отговаря, че правителството е напълно наясно със съдържанието в интернет и го възприема със спокойствие. Освен това обкръжението на премиера е "наясно и с авторите на всички тези усилия".

"Това е проста механична процедура, знаем включително и двигателите на първите, вторите и третите редове в заявката", коментира Дмитрий Песков и за пореден път отрече като неверни нашумелите в последната година слухове за интимна връзка между Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 и известната спортистка Алина Кабаева.

Министър-председателят на Русия Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 определено може да се нарече един от консервативните властимащи в последните години. Той изпъква на фона на по-отворения към модерното либерален президент Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега, който работи активно с Twitter и има два акаунта - официалният KremlinRussia и неофициалният MedvedevRussia.

Медведев поддържа и връзка в мрежата със свой почитатели и поддръжници, включително отговаря на въпроси и дава коментари, подобно на американския си колега Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият, който пръв използва активно в предизборната си кампания възможностите на интернет.

Явно премиерът Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975, който на 24 септември беше номиниран за трети президентски мандат, засега няма намерение да разчупва традиционните форми на общуване с медиите и гражданите, ако бъде изключен многочасовото интервю в ефир, което се организира веднъж годишно.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
614 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини