Юлия Тимошенко: Готова съм за коалиционен кабинет

  • 29 октомври 2014 16:22

  • 2017
  • 2
Юлия Тимошенко: Готова съм за коалиционен кабинет
© gettyimages

Партията на бившия украински премиер Юлия ТимошенкоЮлия Тимошенко Юлия Володимировна Тимошенко (родена на 27 ноември 1960 г. ) е украински политик и "Баткившчина" (Отечество) е готова да участва в преговори за съставяне на кабинет, предаде РИА Новости.

Тимошенко днес на пресконференция в столицата на източноевропейската страна - Киев заяви, че водената от нея политическа формация е готова да участва в новото правителство. Тя допълни, че няма претенции нейните съпартийци да поемат министерства. Бившият премиер обаче настоя да има коалиционно споразумение.

Днес президентът Украйна Петро ПорошенкоПетро ПорошенкоПетро̀ Олексийович Порошѐнко (на украински: Петро Олексійович Порошенко) е роден на 26 септември предложи коалиционно споразумение на партията на премиера Арсений ЯценюкАрсений Яценюк Арсений Яценюк е украински юрист, икономист и политик. Роден е на 22 май 1974 г. в западния град "Народен Фронт" и политическата формация на кмета на западния град Лвов Андрей Садовий "Самопомощ". От канцеларията на държавния глава заявиха, че няма да поканят на преговори само "Опозиционния блок", в който има представители на Партията на регионите, чийто член е избягалият в началото на 2014 г. украински президент Виктор Янукович.
 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2017 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.11.01 | 15:02

2
Готова си пак да крадеш руса чумо

2014.11.01 | 15:02

1
Бе тази крадла/с гнездото/нали беше много \"болна\" и трябваше да се лекува в чужбина/според сополивата и щерка-милионерка/,и изведнъж.......о,чудо....алелуя резко живна....

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини