Дмитрий Медведев ще извърши радикални промени в правителството

  • 30 септември 2011 11:53

  • 723
  • 0
Дмитрий Медведев ще извърши радикални промени в правителството
© gettyimages

Правителството трябва да обновява, каза руският президент Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега, предаде РИА Новости.

В пресконференция, излъчвана по три руски национални телевизии, държавният глава на най-голямата по територия страна в света обясни: "Ако руските граждани, нашите хора, гласуват доверие на "Единна Русия" (партията на президента Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега и премиера Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 ), и ние формирането на правителството бъде възложено на мен, кабинетът ще бъде радикално обновен. Той ще бъде съставен от напълно нови лица. И смятам това е изключително важно."

"Обновяването в ръководството не може да стане изведнъж. Не може всички да се оттеглят едновременно. Трябва да има приемственост. Не можем заедно с премиера да кажем довиждане, оправяйте се", каза още Медведев. Той обясни, че не се кандидатира заради по-високия рейтинг на Путин.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
723 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини