3-годишно дете се заклещи в ескалатор (видео)

  • 07 юли 2014 21:02

  • 2378
  • 1
3-годишно дете се заклещи в ескалатор (видео)
© Булфото

Ръката на 3-годишно дете се заклещи в ескалатор в търговски център в Москва, съобщава lifenews.ru, цитиран от "Труд".

След инцидента малкият Коля Г. е откаран в болница. Работниците в магазина са уверени, че инцидентът е по вина на родителите, защото не е трябвало да оставят малчугана без надзор. В същото време майката и бащата на детето са подали заявление в полицията, защото аварийната система за спиране на механизма не е сработила.

Инцидентът е станал в търговския център "МЦ" на улица Миклухо-Маклая.

Коля Г. посетил магазина с родителите си и по-малкия си брат. Отивайки към ескалатора, малчуганът докоснал въртящата се лента, при което ръката му тръгнала с нея. Той се опитал да си дръпне ръката, но механизмът я повлякъл към четките.

По време на инцидента майката на Коля била на няколко метра от него и след като видяла какво става, се развикала за помощ. Сътрудниците на търговския център на мига спрели ескалатора.

От администрацията на комплекса пък обяснили пред дошлите на място полицаи, че в момента на инцидента детето е било оставено само и без надзор от родителите.

От камерите за наблюдение ясно се вижда, че майката и бащата на Коля заедно с по-малкия им син, който е в количка, в този момент са на касата. Докато жената плаща, Коля тръгва сам към ескалатора.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2378 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.07.14 | 16:54

1
Ей същия дивак бях като малък, не ме свърташе на едно място :)

Добави коментар

Водещи новини