В Русия искат да организират собствен конкурс "Евровизия"

  • 13 май 2014 16:37

  • 2172
  • 4
В Русия искат да организират собствен конкурс "Евровизия"
© gettyimages

Възмутени от победата на австрийския травестит Кончита Вурст на международния песенен конкурс "Евровизия" руски депутати призоваха в пленарната зала Русия да организира собствен конкурс за песни и да престане да участва в популярното европейско състезание, предаде БТА, цитирайки АФП.

Според депутата-комунист Валерий Рашкин новият конкурс трябва да се нарича "Гласът на Евразия". Колегата му от партията "Справедлива Русия" Олег Нилов пък изтананика от трибуната няколко такта от популярна руска песен и заяви, че европейците не харесват нито руските песни, нито руските момичета, понеже те нямат бради. Резултатите от тазгодишната "Евровизия" предизвикаха вълна от възмущение в Русия. Руската православна църква заяви чрез свой говорител, че това е "още една крачка към отказа от християнската идентичност и европейската култура". Телевизионни звезди и други известни личности пък публикуваха свои снимки с лица, покрити с пяна за бръснене под мотото "Обръсни брадата си, за да протестираш".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2172 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
KUR ZA TODOR JIVKOV

2014.05.16 | 11:30

4
ДА ДА НЕКА СИ ОРГАНИЗИРАТ И СЪС СЕВЕРНА КОРЕЯ ТИЯ НЕДОКЛАТЕНИ КОМУНИСЧЕТА
Чоко

2014.05.16 | 11:30

3
Евровизия е опорочена както всичко до което се докоснат сатанистите от САЩ и Западна Европа.. Евровизия се превърна в шоу на ИЗРОДИ. На почит е педофилството, еднополовите бракове, осиновяване на деца от ''семейство'' от две лезбийки или двама педераста и прочие извращения - ВСИЧКО ТОВА Е ЗАЛОЖЕНО В ПЛАНА ЗА НОВ СВЕТОВЕН РЕД И ТОТАЛЕН КОНТРОЛ, ИСКАТ ДА ПРЕВЪРНАТ ХОРАТА В СКОТ РОБУВАЩ НА НАЙ НИЗКИ, ПЪРВИЧНИ И ЖИВОТИНСКИ ИНСТИНКТИ.. ТАКА ЗАГУБИЛИ ВСЯКАКВИ ЦЕННОСТИ ХОРАТА СЕ УПРАВЛЯВАТ ПО ЛЕСНО.
kon-kurS

2014.05.15 | 15:08

2
тоз образ е сатанински. Да не се забрави никога.
a

2014.05.15 | 07:06

1
Нека и България се присъедини към конкурса

Добави коментар

Водещи новини