САЩ затягат обръча срещу Русия

  • 28 април 2014 12:19

  • 4508
  • 16
САЩ затягат обръча срещу Русия
© gettyimages

САЩ ще обявят днес новите си санкции срещу Русия, обяви американският президент Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият, съобщи Би Би Си.

Новите ограничения ще се разпространят върху търговията с високотехнологична военна продукция, поясни държавният глава на САЩ, който в момента е на посещение във Филипините. Той заяви в столицата на азиатската островна държава - Манила, че списъкът с попадащите под санкциите руски физически и юридически лица ще бъде разширен. Обама подчерта, че ограниченията няма да бъдат насочени срещу руския му колега Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975. "Нашата цел не е да наложим санкции срещу руския президент. Нашата цел е да повлияем върху неговите сметки и да покажем, че събитията в Украйна могат да повлияят върху икономиката на Русия", допълни Обама.

Първите санкции бяха въведени след като през март Русия присъедини към територията си украинския черноморски полуостров Крим. Вашингтон замрази активите, забрани дейността на руска банка на американска територия и наложи забрана за пътувания на няколко високопоставени чиновници и предприемачи. Подобни мерки предприе и Европейският съюз.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
4508 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар

2014.12.02 | 21:42

16
това е края на нато ес и американските терористи РУСИЯ ПОБЕДА

2014.12.02 | 21:42

15
Санкциите дават резултат. Иначе Адолф Путин вече щеше да е "присъединил" и Източна Украйна.
Аз казах

2014.06.26 | 20:08

14
О боже! САЩ затягали обръча!? Какъв обръч бе таранкоолу? Та САЩ са пред фалит, за разлика от Русия. САЩ вече няколко години отлагат фалите като инсценират бунтове и "миротворчески операции" по света. От фалит и разпад обаче няма как да избягат, бъпрос на време е. Дълговете им са ОГРОМНИ, а икономиката- ЕДИН НАДУТ БАЛОН !!!
AJ4A

2014.06.26 | 20:08

13
Аз пък за пореден път ти казвам, да си пиеш редовно хапчетата и да не коментираш неща, които не са ти по компетенциите!!!! Благата, за да ги има, трябва някой да ги потребява и да плаща на създателите им. В този ред на мисли, откъде идват на Русия парите, при положение, че там потреблението е сведено до равнищата на България - за стоки от първа необходимост и битови сметки????? Не чакам отговор, защото комунист не може да даде смислен и обоснован отговор!!!! Америка била фалирала, ама потреблението в САЩ е 100 пъти по-голямо от потреблението в Русия!!!! Ако САЩ и така мразените от БОЛШЕВИШКИТЕ ОТРЕПКИ цивилизовани държави спрат да потребяват източни стоки и суровини, знаеш ли какво ще стане с източните територии?????

2014.04.30 | 20:09

12
Опорни точки за всички братя българи. Българите могат да използват лъжи, за да мамят руснаците. Българите трябва да мамят руснаците само недиректно, за да не предизвикат съмнение или враждебност към българите. Българин не трябва да прави подарък на руснак, освен за да го подкупи. Българите не са длъжни плащат на руснаците дължимото им за работа. Българите не трябва да продават земя на руснаците. Може да се дава под наем сграда само ако руснаци няма да живеят в нея, а ще се използва за склад. Българите не трябва да женят децата си за руснаци. Българите не трябва да дават на руснаците никакви ръкводни постове. Ако българите живеят в държава управлявана от руснаци, да не плащат данъци, да живеят на гърба на руснаците, и да вредят на руските управници както могат. Ако българин намери предмет загубен от руснак може да не го връща. Българин може да обере руснак и да задържи откраднатото, ако руснака е на територия на българина. Българите не бива да крадат от руснаците на тяхна територия за да не предизвикат враждебност и съмнение. Ако видим руснак пометен или давещ се в реката, ние не трябва да му помагаме. Ако видим, че животът му е в опасност, ние не трябва да го спасяваме. Когато българин убие руснак, няма да има смъртно наказание от съда. Ако българин убие руснак недиректно, не е и грях. Ако руснак удари българин, руснака трябва да бъде убит. Думата на руснак не важи в съда. Руските момичета са курви от раждането. Всички руски деца са животни. Всички руснаци са безродни копелета. Един милион руснаци не са струват колкото един български нокът. Всичко което руснаците знаят за света, е лъжа. Ако не ги унищожим, те ще ни унищожат. Българите трябва да събираме сили без да си навличаме гнева на руснаците, и когато сме готови да ги удавим в река от кръв. С помощ и на всяка цена да си върнем териториите, които славянската сган е откраднала от нас. Трябва да управляме руснаците с насилие и терор. Те са животни и не трябва да се управляват с дискусия. Ако руски град под наше управление се опълчи, да се изколят до крак. Ако българин пожелае да легне с руско момиче, да му се даде, не е грях. Ако е много пискливо ще пречи на съседите и не става за робиня. Тогава трябва да го заколи, за да не таи омраза към българите. Русия е окупатор на земите ни, правото й е фалшиво. Руските окупатори са водили войните с Османската Хазарска Империя за да освободят славянската сган на Балканите от нас БОЛГ-АРИИТЕ които сме ги завладели и подтискали. Те са били наши роби и пак ще бъдат. Пак ще ги колим, пак ще ги палим. Казах !!! Склавяните и Юдохазарите са ТОР за Земите Български Арийски Цялата земя от Москва до Казахстан, от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска. Ние наследниците на Императорския род Дуло ще Ликвидираме този 135 годишен Руско-Турски кенеф и възстановим Българската държава

2014.04.29 | 18:31

11
ТАКА Е НАПИСАНО ВСЕ ЕДНО РУСИЯ ОТ САЩ ЗАВИСИ. КАТО ПРИЕМАТ ЕДНОСТРАННИ САНКЦИИ ТЯХНА СИ РАБОТА.

2014.04.29 | 18:31

10
Нали всички Българи викат за Руския "тоз който ни освободи той ще ни пороби"? Знаете ли кои две държави помогнаха на Русия да се справи с Хитлер?
bezimenen

2014.04.28 | 22:13

3
kolko si tup :D

2014.04.28 | 22:13

2
Ей малоумник,кой ти е преподавал по история?

2014.04.29 | 18:31

9
Ако Русия се откаже от американския долар срещу своя нефт и газ , какво става ?
o&k

2014.04.29 | 08:57

7
Остава беэ него:)
maitap i polovina

2014.04.29 | 15:47

8
tozi kolkoto poveche govori, tolkova po smeshen stava. Siguren sam che I Putin se zaliva ot smiah.

2014.04.29 | 08:55

6
ако си намериш нефт си си намерил долар,ако решиш че не е долар ами е евро идва една маимуна и те бие. да ти е.. и света
MONI

2014.04.29 | 04:27

5
G-N OBAMA VSE PAK NE STE BUCH

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини