Владимир Путин: САЩ и Русия имат големи различия за Украйна

  • 07 март 2014 09:03

  • 4422
  • 11
Владимир Путин: САЩ и Русия имат големи различия за Украйна
© gettyimages

Позициите на Русия и САЩ за Украйна остават твърде различни, заявява руският президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 в декларация, публикувана днес от пресслужбата на Кремъл и цитирана от Ройтерс.

Путин е казал на Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият в телефонния разговор вчера, че новите украински лидери са дошли на власт с противоконституционен преврат и са наложили напълно нелегитимни решения в Украйна - на изток, югоизток и в Крим, се посочва в декларацията. Парламентът на Крим вчера свика референдум на 16 март за присъединяване към Русия , напомня Ройтерс и цитира днешната декларация на Кремъл: "Русия не може да пренебрегне призивите за помощ и действа при пълно спазване на международното право".

В разговора с Обама Путин е защитил руската политика в Украйна, която нарекъл "братска страна" и уверил президента на САЩ, че Москва не стои зад превземането на Крим, където е разположен руският Черноморски флот. Той отрекъл обвиненията на Запада, че руски войски са завзели сградите на властта в Крим и заявил, че въоръжените мъже са от местните отряди за самоотбрана, добавя Ройтерс.

Последвайте канала на

БТА
4422 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2014.03.16 | 15:40

6
Брюксел готви забрана на търговията с любими сортове домати. Съществува реалната опасност например розовият домат "Биволско сърце", да се превърне в рядкост....Хайде напред смели защитиници на ЕС.Ще ядете,каквото ви наредят.Гумени домати,пластмасови чушки, и нежни пилета,който ще направят щерките ви да имат пениси,а момчетата пендели.Никой не може да възпре самоубиеца!На времето СССР не ни налагаше,а купуваше от нас със вагони и шлепове.Бяхме член на Варш.договор,но нямаше един руски войник,на територията ни.Турция не смееше да ни каже-гък,защото имахме войска и техника да я сринем наполовината за минути,а зад нас стоеше руската меца.Сега имаме 3 самолета и 12 хеликоптера, от който нито един не лети.Абе сила страшна! А вие си пейте....."Край Босфора шум се вдига....

2015.02.18 | 13:16

11
грозната действителост! във варшавския договор и сив бяхме равноправни партньори, а сега ни налагат само санкции. унищожиха ни и икономикта и армията.
old man

2014.03.16 | 15:39

4
ХЕЙ образ ,,,Руските подводници са на дъното на Черно море , само чакат заповед,,,голям майтап се заформя,,,, по-Голямята карта на България НЕ е случайна,,,//от Сочи//

2014.03.16 | 15:37

1
И забравил си да напишеш че като бяхме въоръжени до зъби екскурзията извън соц. лагера беше табу. В Корекомите пазаряха само избрани и всеки чужденец беше добре дошъл а ние сополснковците зяпахме през витрината. И като видехме някоя по-шик кола я заобикаляхме и гледахме"колко дига". Портокали и банани имаше само за Нова година.... Да ти припомням ли 5те лева "бай Тошови" увеличение на заплатата.....И че Софийско жителство беше големо нещо. Май много работи не ти харесват да си спомниш. Червен , болшевик.
Един Глупак

2014.03.16 | 15:38

3
До №7, забравил си да напишеш, че електричеството беше 2ст. за kW, без две тарифи, и още колко неща, си забравил само!!! Няма кой да обясни на тия, нарко-чалга, пърдуфници-демократи!!!
За единия глупак

2015.02.18 | 13:15

10
Нарко-чалга, пърдуфниk си ти ГЛУПАКО. Кога за последен път си виждал ДЕМОКРАТ в България. Този артикул никога не е идвал на нашия пазар. И не се съчетава с чалга защото там от където е артикула не знаят какво е чалга. А нарко трафика е специалитет на Българските Олигарси които сега се крият зад имена като ДЕМОКРАТ и са те объркали тотално.

2014.03.16 | 15:42

9
Имаше единвиц навремето за ГДР. Ерих Хонекер една сутрин в настроение отворил прозореца на кабинета си, погледнал нгоре и казал: добро утро мило слънце. Слънцето отвърнало -добро утро другарю Хонекер. На обяд същото се повторило, Хонекер -добър ден мило Слънце, Слънцето -добър ден другрю Хонекер. Надвечер Хонекер пак отвоил прозореца и казал -лека вечер мило слънце, няма отговор, той пак -лека вечер мило Слънце, пак няма отговор, той се издразнил и с рязък тон -защо не ми отговаряш Слънце и Слънцето казало -е6и си майката, аз заминавам на запад :) После историята се повтори 1:1 на яве. Та и с Украйна и путин сега май се повтаря :)

2014.03.16 | 15:41

8
защо се повтори историята????? заради онзи предател-ГОРБАЧОВ,живее си в щатите и сигорно има осигорена доживотна охрана от белия дом и няколко милиарда на влог.
Митака

2014.03.16 | 15:38

2
Нали знаеш че кучетата си лаят кервана си върви. Остави ги злобните червени комуноидни мозъци да си изливат злобата. Това им остана. http://bulgarian.bulgaria.usembassy.gov/issues_03062014.html

2014.03.16 | 15:41

7
и аз пиша с малки букви като номер две но не съм същия. имам едно въпросче. защо навремето искаха да съдят тодор живков че искал да прави България 16-та република в съветския съюз, а сега никой не се и сеща да осъди тези които направиха България девета дупка на кавала в еврогейския съюз

2014.03.16 | 15:39

5
Ама и въобще не попитаха народа иска или не иска !Нито референдуми ни дяволи !Нито за НАТО нито за евросъюза !Вкараха ни в кошарата като стадо овце !За демокрацията това РЕФЕРЕНДУМ е мръсна дума !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини