Контрапротестите в Украйна: Няма да клекнем пред Запада

  • 28 януари 2014 13:13

  • 2012
  • 3
Контрапротестите в Украйна: Няма да клекнем пред Запада
©

Няма да дадем Украйна на Запада, това е най-новият лозунг на подкрепящите управляващата все още Партия на регионите подалия днес премиер Николай Азаров, предаде УНИАН.

Привържениците на властта в Киев са сменили рязко своята реторика, коментират наблюдатели. По-рано контрапротестирщите, които са предимно от южните и източните райони на източноевропейската държава, бяха обявили победа на правителството, то сега говорят за защита на страната от Запада. Днес на митинг в Киев един от поддръжниците на властта заяви: Ще се борим срещу разполагането на бази на НАТО в Украйна.
Днес парламентът в Украйна отмени законите, които предизвикаха почти двуседмични протести. След това в пристанището Одеса бе обявено създаването на отряди, които ще пазят сградите от опозицията.

По-рано в южния полуостров Крим журналистът Николай Филипов създаде движението контрамайдан. в противовес на протестите в Киев, които се съберат на площад Независимост (на украински Майдан незалежности).

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2012 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Boss

2014.01.30 | 14:58

3
Мда, патент е на Путин идеята за контрапротест. Мислите, че Манолова го е измислила - нищо подобно! Когато бяха най- големите протести срещу Путинова Русия в Москва - батя ви Путин измисли контрапротестите :)) Дали той или някой от неговите съветници - иначе идва от Жидовски Кремъл.
Аз

2014.01.29 | 11:57

1
мале колко са многооооо! И все с каски! Сигурно ги е страх от силите за сигурност?! Опс.. Грешка. На снимката били снимани силите за сигурност!

2014.01.29 | 21:26

2
Ще клекнете и то бързо! Това е неизбежно!

Добави коментар

Водещи новини