Виталий Кличко нанесе нов УДАР по властта в Украйна

  • 04 декември 2013 13:35

  • 2510
  • 1
Виталий Кличко нанесе нов УДАР по властта в Украйна
©

Властта в Украйна плаща на хора, които излизат на контрапротести, заяви лидерът на Украинския демократически алианс за реформи (УДАР) Виталий Кличко, предаде РИА Новости.

Световният шампион по бокс, който е депутат в парламента, заяви: Говорих с привърженици на премиера Николай Азаров. Част от тях казват, че имат високи пенсии и не искат промяна. Други казват, че животът им е тежък, искат промяна и трябва от нещо да живият. Според спортиста законодател тези хора трябва да си помислят за своето бъдеще, което не се решава на платени митинги. Той призова привържениците на правителството да се присъединят към опозицията. Лидерът на парламентарната група на управляващата Партия на регионите Александър Ефремов заяви, че привърженици на властта ще излязат на улиците. В момента в Киев има акции и на двата лагера.

На 21 ноември Киев официално обяви прекратяването на работата си по подписването на споразумението за асоцииране с Европейския съюз. Решението на Азаров стана повод за масови протести.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2510 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
БЕГАЙ У ЛЕВО

2013.12.09 | 13:08

1
Що не пожела да нанесеш такива"удари" и на нашето момче-Кубрат? Ама щеше да станеш за смях и на марсианците.Мафията около теб,затова не допусна срещата ви.За да те използват,като подводница в политиката,докато имаш фалшивата си слава.Иначе,ако беше се надянал на КУбратчо,отиваше на кино-директно.И от спорт и от политика!

Добави коментар

Водещи новини