Медведев и Путин ловиха риба на река Волга

  • 17 август 2011 07:19

  • 1250
  • 0
Медведев и Путин ловиха риба на река Волга
©

Двамата лидери на Русия, за които се смята, че скоро ще решат кой от тях да се кандидатира за президент, прекараха вчерашния ден в риболов и плаване с лодка на река Волга, предаде Ройтерс.

Според съобщение на Кремъл президентът Дмитрий Медведев и премиерът Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 са се разходили по речния бряг в района на град Астрахан, половили са за кратко риба с въдици, а след това са се качили на лодка, за да правят подводни снимки.

За срещата, която не бе оповестена предварително, Путин е пристигнал от Москва след разговорите завчера със своя беларуски колега, а Медведев - от Сочи на Черно море, където прекарв ваканцията си.

На една снимка, поместена на уебсайта www.kremlin.ru, се вижда Медведев с половинметрова риба, а Путин е на заден план. На друга снимка е заснет страстният рибар Путин, който се опитва да откачи от кукичката на въдицата си доста по-малка риба, посочва Ройтерс.

Последвайте канала на

1250 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини