Ученици целили влакове с гранатомет

  • 12 август 2011 10:37

  • 5895
  • 4
Ученици целили влакове с гранатомет
©

Група от четирима ученици бе задържана край Москва, пише лайвнюз.ру.

Те са целили с гранатомет влакове около руската столица. Действията им предизвиквали паника у машинистите и пътниците по железопътния транспорт. Учениците на 16 и 17 години проникнали във военна база и откраднали оръжието. До разкритието се стигнало, когато един от невръстните злосторници публикувал в социална мрежа снимки на геройството. Коментарът под фотографията гласял "Машинистът се насра и виеше като полудяла кучка".

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
5895 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
asd

2015.06.30 | 22:34

4
aghahahshahahhahahah bqsni
Един гражданин

2015.06.30 | 22:34

3
До къде стигна света... Сега май те ще вият, не машиниста!
Rage

2012.08.30 | 20:17

2
Мъжките путки и проститутки са само в България. Само тук се свиваме от страх, защото полицията тука бие и пребива само за изваден нож. А на запад и в Русия дори, само ще му изземат оръжията и ще го приберат на топло без да го докоснат. Само тук се потъпкват човешките права и полицията е готова да те пребие. Тва е. Комунистически боклуци. Хората нямат смелост и кураж да се надигнат в България от страх да не ги хване полицията защото трети път повтарям: Тука полицията бие и то яко, а нямат право. Трябва само да задържа и да чака второ нареждане, но не. Българските ченгета не чакат, хващат те за нещо и ако не си паралия, дупе да ти е яко. Направо ще те смачкат от бой, че и ще го изкарат самозащита. Държавата е такава народе :)
някой

2012.07.08 | 18:46

1
То пък понеже един бой... Ако нямат палки и подръчни материали и да те набият като хората не могат нашите милиционерчета. Виж едно време е било друго. Тия сега са или някакви запъртъци или надебелели старшини. В момента на ниво са единствно звената на БОП. Виж те наистина не искам да ме бият :)

Добави коментар

Водещи новини