И противнички на Владимир Путин започнаха да правят стриптийз

  • 05 август 2011 12:49

  • 1931
  • 0
И противнички на Владимир Путин започнаха да правят стриптийз
©

Активистки от опозиционното движение "Другата Русия" от Санкт-Петербург започнаха да си късат фланелките, пише газета.ру.

Във видео, публикувано в блог на деец на организацията в родния град на премиера Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975, момичетата казват: "Докато кляфките отиват в Армията на Путин, ние си направихме изводите". Според опонентките през последните 11 години охранените от Кремъл олигарси са ограбили Русия. "Смятаме, че Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 се е дискредитирал като политик и национален лидер", твърдят момичетата. В клипа момичетата държат пистолети и облечени в минижупи стрелят по мечета (намек за руския държавен глава Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега. Медведь на руски означава мечка). Върху играчките пише "Партия на крадци и мошеници". В края на видеото момичетата си късат фланелките.

В края на юли фенки на премиера организираха "Армията на Путин". Една от тях си скъса фланелката в подкрепа на евентуален трети президентски мандат на бившия държавен глава (видео).

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1931 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини