Влюбени се самоубиха, роднините не искали да се женят заради възрастта

  • 17 май 2013 06:26

  • 6175
  • 8
Влюбени се самоубиха, роднините не искали да се женят заради възрастта
©

В руската република Кабардино Балкария 15-годишно момиче и нейният 38-годишен възлюблен скочиха от 70-метрова вишка, защото техните родители не одобрявали връзката им.

Служителите на органите на реда установяват обстоятелствата около гибелта на двамата души, случила се в селището Прохладний. По предварителна информация, 15-годишната Земфира Х. И 38-годишният Ринат Пак са се качили на 70-метровата вишка за клетка на мобилни телефони и скочили. Предполага се, че постъпката им е провокирана от липсата на подкрепа от страна на роднините им, на които разказали за своята любов.

По случая работи следствена група, Установяват се обстоятелствата около трагедията. „Младите хора са били свързани с романтични отношения, но, по някои данни, родителите на момичето са били против бъдещото развитие на тяхната връзка заради етнически, религиозни и най-главното възрастови различия. Загиналите никога не са попадали в полезрението на органите на реда, водили са нормален, порядъчен живот“, казаха от местното полицейско управление.

По данни на Life News, самоубийците са жители на селището Прохладний, като Ринат преди фаталния скок е излизал малко над месец с Земфира. Момичето не е имало приятелки, защото наскоро се била преместила Прохладний от друг край на Русия. Родителите й дори не успели да я запишат в местното училище.

Известно е, че Земфира се запознала с Ринат пред прага на своя дом, когато момичето се разхождало в двора на къщата. Живеещият в съседство мъж веднага обърнал внимание на малката нова красавица. Обикновеното невинно приятелство впоследствие прераснало в пламенна любов.

Минало известно време и Ренат и Земфира решили да съобщят на роднините си решението си да сключат брак. Чувайки това, бащата на момичето категорично отказал. Именно това накарало влюбените да решат, че няма друг изход от ситуацията, освен да сложат заедно край на живота си.

За реализирането на плана Ринат избрал кула в покрайнините на селото, в район, рядко посещаван от местните жители. Следователите са на мнение, че именно Ринат е бил инициатор на самоубийството. Опитният мъж явно е успял да убеди наивното момиче, че това е техният единствен изход.

Двамата се качили на вишката, хванали се за ръце и направили крачка към небитието. Влбените не са имали никакви шансове за оцеляване. Те са паднали от височина 70 метра

Последвайте канала на

Novini.bg
6175 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
titi

2014.08.20 | 15:20

8
Тоя 38-годишен "младеж" да гори в ада, че е подвел и допуснал смъртта на едно невинно дете, което нито е видяло, нито е можело да прецени, осъзное и пр. какво е това любов!!!
Хари

2014.08.20 | 15:19

6
В любовта не трябва да има никакви предразсъдъци - възрастови, етнически, религиозни, финансови, класови, кастови, и проч. Иначе, ако се робува на еснафската мисъл: "Какво ще кажат хората?.." - трагедии от рода "Ромео и Жулиета" са твърде вероятни.
48 Такт

2014.08.20 | 15:20

7
Попринцип да, но виж тук момичето е било на 15 години, а "момчето" на 38. Ако имаш деца би ли позволил такова нещо? Разбирам поне момичето да е пълнолетно, но тук със сигурност се говори за педофилия...
CRH7

2013.05.21 | 19:24

5
Брато, разваля се джинса (сорта). По добре българите да са си с българи и циганите с цигани. Така, че си бъди циганин и не се обаждай.
аз

2013.05.21 | 19:24

4
Самоубийството не е решението на неуспешна връзка. Не мисля че е морално мъж на 40г да има връзка с непълнолетно 15г момиче а и колко успешен би бил брак с 25г разлика между двамата. Трябва да се спазват някакви правила все пак,точно за тези етнически,религиозни и възрастови различия има наи много предразсъдъци. Исляма казва че е разрешено мъж мюсюлманин да има жена християнка но мъж християнин с жена мюсюлманка е забранено! Чернокож с бяла жена е ок заради сексуалната им мощ,но бял мъж с чернокожа не било добре! Възрастен мъж с младо момиче било ок че има пари,а по млад мъж с по голяма кака не е добре че бил недорасъл още! Щом едната крайност е разрешена то и другата би трябвало да е позволена,но мисля че да има баланс е най добре.

2013.05.21 | 18:54

3
да *ба аз тоя бастун нефелен - на 38, а роднините ще му решават съдбата.... е ми като си олигофрен, мри. просто е. а за тва, че момата била на 15 - айде да не даваме акъл, те си знаят.

2013.05.21 | 18:54

2
Нормално е да не искат, 98% от момичетата до 25 години променят възгледите си за даден мъж 50 пъти, днес го убича, утре го мрази, в другиден се прави, че не го познава...Имам сестра знам как е...7 от всеки 10 авера които имам също имат сестри и при тях е същото(при абсолютно всички)... Викат много се обичаме няма да се разделим и гледаш резила станал след една седмица, вече се мразят и не могат да се понасят...
dn

2013.05.21 | 17:51

1
ne se kefq na novinata ama taq tupa 15 godi6na kude otiva s gadje na 38 godini we mamka my ?? egati teenager-ite dnes, ser! -__-

Добави коментар

Водещи новини