Жерар Депардийо става комунист?

  • 11 януари 2013 12:04

  • 1174
  • 1
Жерар Депардийо става комунист?
©

Жерар Депардийо ще получи предложение да стане член на Комунистическата партия на Руската федерация(КПРФ), предаде Интерфакс.

Депутатът в Държавната дума (долната камара на парламента) и първи секретар на партията в Москва Валерий Рашкин заяви: Имам идеята днес, най-късно утре, да изпратя на френския актьор Жерар Депардийо предложение да се влее в редиците на нашата партия. Артистът винаги е казвал, че се гордее с баща си, който е бил комунист. Законодателят подчерта, че след като Депардийо получи руския си паспорт от президента Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 пред актьора няма пречки да стане член на КПРФ.

Звездата от филма Зелена карта избяга от Франция заради въведения от държавния глава Франсоа ОландФрансоа Оланд  Франсоа Жерар Жорж Оланд - Френски политик и президент от  2012 г. Франсоа Оланд е роден на 12 данък богатство.
 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1174 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.01.14 | 14:10

1
Хахаха. Жерар Депардийо - интелектуалец, който псува като ахмак и пикае на пътеката в самолета; комунист - мулти-милионер.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини