Путин: Хилари Клинтън говори глупости

  • 11 декември 2012 07:16

  • 1362
  • 2
Путин: Хилари Клинтън говори глупости
© Getty Images/Guliver

Руският президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 отхвърли спекулациите, че иска да възроди Съветския съюз и определи като “глупости” тези твърдения на американския държавен секретар Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26, предаде АФП.

Миналата седмица Клинтън определи инициативата на Путин да обедини бившите съветски републики в Евразийски и митнически съюз като “ресъветизация”. “Нека не се заблуждаваме. Знаем каква е истинската цел и се опитваме да намерим ефективни начини да забавим или да предотвратим това”, каза Клинтън в навечерието на срещата с руския си колега Сергей Лавров.

“Що за глупости са това”, каза Путин. Той отхвърли тези сравнения и посочи, че икономически, а не политически причини диктуват “естествения процес” за обединение на бившите съюзници.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1362 2

Коментари 2

Добави коментар

2012.12.13 | 23:01

2
Ако на някой му пречие желанието на хората от различни държави да се обединяват и да бъдат доброжелателни едни към други, значи проблема е в него.

2012.12.13 | 20:40

1
Тия долни американци искат само едно-разделяй и владей!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини