Елфи и хобити учат за безопасното летене (видео)

  • 02 ноември 2012 15:14

  • 3037
  • 0
Елфи и хобити учат за безопасното летене (видео)
©

Авиокампанията "Еър Ню Зийлънд" създаде нов видеоклип за сигурността на пътниците на борда. Той е вдъхновен от стилистиката на трилогията "Хобитът" на режисьора Питър Джаксън по романа на Толкин.

Пътниците на новозеландския авиопревозвач ще бъдат приятно изненадани от новия клип, който ще се пуска в самолетите преди излитане, разказва БНТ. В него се съдържат абсолютно всички важни инструкции за безопасност на борда - като затягане на коланите, изключване на електронните устройства, както и за действия в случай на разхерметизация на кабината или за използване на спасителна жилетка. Не е пропуснато и напомнянето за забрана на пушенето.

Използвани са обаче героите от Средната земя, създадена от Толкин и оживяла на големия екран във "Властелинът на пръстена" - хобити, елфи, гоблини, магьосници. Причината за смелото решение е предстоящата световна премиера на първата част от трилогията "Хобитът" на режисьора Питър Джаксън на 28 ноември в Уелингтън. Във видеото участва и самият Джаксън, както и някои от актьорите от филма.

Последвайте канала на

3037 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини