Намериха отровна змия в детско легло

  • 19 юни 2024 14:12

  • 1984
  • 2
Намериха отровна змия в детско легло
© туитър

Зловещо видео показа как отровна змия беше уловена да се крие в леглото на дете в австралийска къща, докато се опитваше да се слее с плюшените животни на малчугана, показват кадри.

Видеото беше публикувано от компанията Snake Catchers Brisbane & Gold Coast, която показва как хваща влечугото. На записа сер вижда как работникът Брайс Локет се надвесва над леглото, премества пухкава играчка и вдига средно голяма змия, криеща се в леглото. След това Локет прибира змията в дълга затворена мрежа на пода на спалнята.

Огромен питон погълна жена в Индонезия

Черните змии с червен корем се срещат най-вече по източното крайбрежие на Австралия и - макар и отровни - обикновено са срамежливи и се нахвърлят само когато са тормозени, според Австралийския музей. Симптомите от ухапване от червенокоремна черна змия могат да включват подуване на мястото на ухапване, изпотяване, мускулни болки, повръщане и диария.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1984 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
язък!

2024.06.19 | 14:47

2
Язък! Защо така това отровно влечуго се е объркало?! Трябвало е да се гушне в кревата на Боко Тиквата от Банкя, че да спаси българския народ от урода, който вече 20 години го ограбва и съсипва!

2024.06.19 | 14:36

1
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik

Добави коментар

Водещи новини