Разследват бащата на Тейлър Суифт за нападение над фотограф

  • 27 февруари 2024 09:24

  • 252
  • 1
Разследват бащата на Тейлър Суифт за нападение над фотограф
© Getty Images

Фотограф е съобщил в полицията, че бащата на певицата Тейлър Суифт го е ударил в лицето на крайбрежната улица в Сидни, Австралия, съобщават световните осведомителни агенции.

Предполагаемият инцидент е станал часове след края на австралийското турне на поп звездата. 

Бен Макдоналд казва, че е предоставил на полицията изявление, в което се твърди, че Скот Суифт го е нападнал на кея, където бащата и дъщерята току-що са слезли на брега от яхта.

Медийната служба на полицията в Нов Южен Уелс потвърди, че тече разследване на предполагаемото нападение над 51-годишен мъж от 71-годишен мъж. От полицията не съобщават имена в съответствие с политиката си за подобни твърдения.

Представител на Тейлър Суифт не е отговорил веднага на изпратената по имейл молба за коментар.

Говорител на звездата обаче е казал пред сп. "Ролинг стоун", че по време на инцидента двама души "са се бутали агресивно", за да стигнат до Тейлър Суифт, сграбчили са охраната и са заплашили член на персонала на певицата.

Макдоналд каза, че медиите са чакали да снимат звездата, докато тя е вървяла с антуража си от кея към две чакащи коли.

"Там имаше около четирима или петима охранители и в един момент един от американските бодигардове започна да тика чадъра си в мен и фотоапарата ми. Някой друг се затича към мен и ме удари в лявата част на лицето. Първоначално си помислих, че това е австралийска охрана, която се опитва да бъде героят на момента пред американците, но както се оказа, това беше бащата на Тейлър", разказва Бен Макдоналд пред Асошиейтед прес.

Разследват Джейкъб Елорди за нападение срещу радиопродуцент

Макдоналд допълва, че е разбрал, че предполагаемият му нападател не е бил част от охраната, след като е видял снимка, на която той държи ръката на Тейлър Суифт, докато е преглеждал фотографиите от вечерта. По-късно той е идентифицира Скот Суифт по снимка в интернет.

Тейлър Суифт е напуснала страната с частен самолет във вторник, след като над 600 000 фенове са посетили седемте й концерта на стадиони в рамките на австралийската част от турнето ѝ Eras Tour, предава БТА.

Макдоналд казва, че е решил да съобщи за нападението в полицията, въпреки че не е пострадал сериозно. Фотографът допълва, че за 23 години работа не му се е случвало подобно нещо. 

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
252 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.02.27 | 09:54

1
Чували сте за подобрената формула на Виа`гра, която е 3 пъти по-ефективна и напълно безопасна на всяка възраст, както и лекува мъжки заболявания и подмладява. Аз лично го опитах и сега го препоръчвам на всички. Ето какво пишат за нея---> do.my/bluestone

Добави коментар

Водещи новини