Въпреки Омикрон, Нова Зеландия няма да промени плановете си за отваряне

  • 29 ноември 2021 14:07

  • 866
  • 2
Въпреки  Омикрон, Нова Зеландия няма да промени плановете си за отваряне
© Getty (архив)

"Нова Зеландия няма да промени плановете си за смекчаване на ограниченията в Окланд въпреки появата на новия вариант на COVID-19 Омикрон", това заяви днес новозеландският премиер Джасинда Ардърн, предаде АП, цитирана от БТА.

Всичко по темата:
Омикрон - новият коронавирусен вариант 1276

Баровете, ресторантите и фитнес салоните в Окланд ще могат да отворят в четвъртък и това ще сложи край на локдауна, започнал през август.

В цяла Нова Зеландия от 3 декември ще започне да действа нова "светофарна" система, която ще сложи край на локдауните, но хората трябва да са ваксинирани, за да могат да имат достъп до обществени обекти.

"Светофарната" система има за цел да се прави разграничение между различните региони от гледна точка на това къде заболеваемостта излага на натиск здравната система. В "зелените" региони ще действат най-малко ограничения, в "оранжевите" ще има правила за носене на маски на повече места и по-строги изисквания за спазване на социална дистанция, а в "червените" ще действат ограничения по отношение на броя хора, които могат да се събират на едно и също място.

Новозеландските власти ограничиха вчера пътуванията от девет южноафрикански страни в отговор на заплахата от варианта Омикрон на коронавируса. Ардърн заяви, че не очаква нови рестрикции.

Обстановката в столицата на Южна Африка е тревожна заради новия щам на COVID-19

Премиерът на тихоокеанската островна държава изтъкна, че успоредно с изучаването на новия вариант Нова Зеландия ще продължи с основни практики като проследяване на контактните лица на заразените, изолиране на заразените и изискване за носене на маски на някои места.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
866 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Умник Гюро

2021.11.29 | 14:59

2
Войната на статанистите-глобалисти навлиза в следващ етап. Сега с поредица от нови вирусни атаки контролът и затягането ще се засилват методично. Целта е психиката на населението да бъде съкрушена и хората да свикнат да бъдат послушни и да изпълняват заповеди без въпроси. Точно затова сатанистите не ги е грижа за ваксинираните вече хора, които пълнят болниците в момента и чиято имунна система е разбита. Целта на сатанистите е да ваксинират не-ваксинираните, защото те са непокорните, самостоятелно мислещите и опасните за новия световен ред.
ОМГ

2021.11.29 | 14:19

1
ДА ОЦЕЛЯВАТЕ: Витамин С на прах, разтворен във вода: по 500 мг сутрин и вечер + цинк(непечено тиквено семе със зелените ципи), Витамин Д(рибено масло) + калций(извара), Mултивитамини, Mагнезий, Cелен(чесън, бразилски ядки); Aспирин по 250мг сутрин и вечер – за тези с разширени вени и сърдечни проблеми. При заболяване дозите се увеличават !!! Ваксини, непроверени поне 10 години в практиката и без гаранция от фирмите производители са капан ! БРАНЕТЕ СВОБОДАТА СИ НА СЕЛО с кози, кокошки, чист въздух и вода !!! Vitamin C Is Being Used As A COVID-19 Treatment In New York Hospitals and Zhongnan Hospital in Wuhan, China

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини