Австралийка откри игла в грозде

Полицията в Австралия разследва нови случаи на игли в плодове след като жителка на Мелбърн се оплакала, че намерила игли в гроздето си, съобщава новинарският портал 7News, като се позовава на данни на местната полиция.

"Полицията призовава гражданите да бъдат внимателни при консумацията на плодове и моли настоятелно всички, които имат каквато и да било информация, свързана със случая", се казва в изявление на полицията. Властите уточняват, че злосторникът е заплашен с до 10 години затвор, предава Канал 3.

Жената, която е подала жалбата, е публикувала снимка в социалните мрежи на намерена игла в грозде и също призовава хората да бъдат внимателни. Постът предизвика широка загриженост, а потребители на социалната мрежа са го споделили повече от 4 хиляди пъти.

През септември миналата година австралийската полиция започна федерално разследване след серия от намерени игли в ягоди на седем австралийски производители. След това игли бяха намерени в ябълки, банани и круши. Миналия месец австралийската полиция съобщи за нови случаи на намерени игли в ягоди.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Океания

още

Анкета

Как според Вас протича кампанията за президент на САЩ?

Как според Вас протича кампанията за президент на САЩ?

Избрано от Интернет