Самолетът, с който пътуваха принц Хари и Меган, кацна в Сидни при втори опит

  • 26 октомври 2018 13:17

  • 1273
  • 0
Самолетът, с който пътуваха принц Хари и Меган, кацна в Сидни при втори опит
© Getty Images

Самолетът на австралийските авиолинии "Кантас" с Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), и съпругата му Меган МаркълМеган МаркълМеган, херцогиня на Съсекс (на английски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на английски: на борда, кацна на летището в Сидни на идване от островното кралство Тонга едва при втори опит, съобщи агенция Ройтерс.

Пилотът на аероплана взел решение да направи втори кръг над летището, след като приземилия се преди тях самолет не успял навреме да освободи пистата.

След като полетът на херцозите на Съсекс неочаквано променил посоката си, вместо да пристъпи към кацане, пилотът се извинил на пътниците. Той проявил и чувство за хумор, като обявил, че пасажерите ще имат още една чудесна възможност да се насладят на гледката при повторния кръг над естественото пристанище на Сидни - Порт Джаксън.

Десет минути след първия опит за приземяване самолетът на кралските особи благополучно кацнал на летището в най-големия град на Австралия. Херцозите на Съсекс са на посещение в Сидни във връзка с провеждането от 20 до 27 октомври на игрите "Инвиктус", на които внукът на кралица Елизабет Втора е основател.

 

Последвайте канала на

БТА
1273 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини