Австралийският премиер: Тръмп не трябва да се доверява на Путин

  • 17 юли 2018 07:31

  • 1381
  • 2
Австралийският премиер: Тръмп не трябва да се доверява на Путин
© Getty Images/Guliver

Премиерът на Австралия Майкъл Търнбул каза, че оценката на американското разузнаване за руска намеса в изборите в САЩ през 2016 г. е много убедителна и изрази мнение, че президентът Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския не бива да се доверява на руския си колега, предаде Асошиейтед прес.

На въпрос на мелбърнско радио трябва ли Тръмп да се доверява на Путин, Търнбул отвърна: "Самият президент Путин каза, че човек не бива да се доверява на никого. Това е може би добър съвет".

"Аз със сигурност не вярвам на президента Путин, когато той твърди, че не е отговорен за свалянето на полет MH17", продължи Търнбул, говорейки за малайзийския Боинг 777, свален от ракета над Украйна преди четири години. Тогава загинаха всичките 298 пътници и екипаж.

"Според мен доказателствата, събрани от американското разузнаване за руска намеса в изборите са много убедителни, но очевидно има различни мнения в Америка", добави австралийският премиер, цитиран от АП.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1381 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.07.22 | 12:46

2
Джендъра от австралия да посочи и каже,КОЛКО ПЪТЕ се е срещал с Путин,КОЛКО пъте Путин си е нарушавал уговорка,договор,споразумение и т.н. Че дава съвети и лае помяра от Океания?????Отговора е николко ама нали е потомък на Англосаксите и трябва да е "обективен" за всичко.
Съдията

2018.07.17 | 10:24

1
Г-сина Търнбул да беше цитирал поне едно доказателство за да се убедим и ние...

Добави коментар

Водещи новини