Гигантско кенгуру нападна баба

  • 26 юли 2011 15:40

  • 4609
  • 1
Гигантско кенгуру нападна баба
© интернет

Гигантско кенгуру нападна 94-годишна жена, която простирала пране пред дома си в Чарлвил, Куинсланд. Пристигналите полицаи използваха сълзотворен газ, за да усмирят разбеснялото се животно.

Уплашената баба разказва, че когато двуметровото животно я повалило на земята и започнало да я рита, си помислила, че е настъпил последният й час.

"Опасявах се, че ще ме убие. Кенгуруто беше по-едро от мен, а аз се оплетох в прането", сподели Филис Джонсън от болничното си легло в интервю за "Куриер Мейл". Възрастната дама успяла да грабне метлата в опитите си да се защити, докато уплашеното й куче избягало.

Макар и ранена, Филис се добрала до къщата си и повикала сина си, който незабавно позвънил в полицията. Двама от пристигналите на мястото полицаи също били нападнати от кенгуруто и се наложило да използват сълзотворен газ.

Въпреки преживяното мисис Джонсън споделя, че изпитва любов към кенгурата и при всяка възможност ги храни с остатъци от хляб.

Последвайте канала на

4609 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
gost

2014.09.04 | 16:26

1
Включи се в най-добрата социално-стратегическа игра в мрежата и помогни на България да стане суперсила. Работи, тренирай и се бий за да развиеш героя си и да го превърнеш в боец, политик или пък журналист. Включи се сега: http://www.erepublik.com/en/referrer/Pako+Pakov

Добави коментар

Водещи новини