Anonymous скочи на австралийското радио, пуснало партенката с Елизабет II

  • 11 декември 2012 10:17

  • 1098
  • 0
Anonymous скочи на австралийското радио, пуснало партенката с Елизабет II
©

Австралийската полиция разследва видео със заплахи към радио 2Day FM и неговите рекламодатели, заснето от Anonymous след смъртта на медицинската сестра, разказала на медията за състоянието на бременната Кейт Мидълътън, предаде Газета.ру.


"Изслушахме вашите оправдания, чухме думата майтап милион пъти и като проучихме фактите, ви обявяваме за виновни за убийство. Ако някой пусне реклама при вас – ние ще ударим, се казва в съобщението", свалено два дни след пускането му в интернет.

2Day FM подаде официална жалба в полицията и поиска допълнителни мерзки за сигурност, за защита на своите служители и базата си данни. Журналистите в радиото са притеснени, допълва агенцията. В същото време няма информация дали клипът е автентичен или някой е отговорил на шегата с майтап, коментира руската медия случая.

Водещите Мел Григ и Майкъл Крисчън се обадиха в болницата, където бе настанена бременната Кейт Мидлътън и се представиха за Елизабет II. Двамата получиха информация за състоянието на херцогинята Кеймбридж от медицинска сестра. По-късно майката на две деца Ясинта Салданя се самоуби. Заради трагедията журналистите бяха уволнени.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1098 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини