Психарка открадна бебе от корема на майка (снимка)

  • 12 октомври 2012 06:28

  • 5600
  • 2
Психарка открадна бебе от корема на майка (снимка)
©

21 -  годишната бразилка Даяна дос Сантос в изблик на отчаяние разряза корема на бременна жена с бръснарско ножче и извади плода от там.

Жертвата е 22 - годишна жена, която е била бременна в 9 месец. Сантос  поканила бъдещата майка на гости под предтекст, че ще й даде ненужни детски дрешки и когато жената пристигнала, тя я ударила по главата с дървена дъска за рязане, след което разпорила корема й с ножче за бръснене и извадила от там плода, съобщава Ти Ес Ен.

Сантос хванала бебето, оставила майката на произвола на съдбата и хукнала с детето по улиците, викайки, че то й принадлежи. Съседи на психопатката намерили пострадалата жена да лежи в локва кръв. За щастие всичко е приключило добре. Майката и бебето са спасени и след 15 - дневен престой в болница, те сега са добре.

По данни на полицията, Сантос е извършила ужасяващата постъпка от отчаяние. Лекарите й казали, че тя страда от миома на матката и може никога да не забременее. В резултат жената изпаднала в истерия в желанието са да име дете с цената на всичко.

Откачената срещнала своята жертва в болницата, където й е била поставена ужасната диагноза. Тя също се е бояла, че мъжът й ще я изостави, като разбере, че семейството може никога да няма деца. Именно този страх бил решаващ при взимането на отчаяното решение.

Сантос е осъдена на лишаване от свобода за опит за убийство.

Последвайте канала на

Десислава Станева
5600 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
demi

2015.07.11 | 18:15

2
такива хора не бива да бъдат оставяни свободни!
Иван

2015.07.11 | 18:15

1
В България щяха да я осъдят 4 години условно и глоба от 25 лв.

Добави коментар

Водещи новини