Президентът на Никарагуа Даниел Ортега: Невероятно е, че израелското правителство се ръководи от министър-председател, който е син на Дявола

  • 16 октомври 2024 12:41

  • 463
  • 3
Президентът на Никарагуа Даниел Ортега: Невероятно е, че израелското правителство се ръководи от министър-председател, който е син на Дявола
© Getty Images, архив

Президентът на Никарагуа Даниел Ортега обяви държавния глава на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога за "син на Хитлер“ заради желанието му да се бие с Русия, съобщава Primicias, цитирана от "Фокус".

Всичко по темата:
Войната на Израел с Хизбула, Хамас и Иран 3098

"Този, който ръководи Украйна, е друг нацист, друг син на Хитлер, който иска да въвлече НАТО във война с Русия“, изрази увереност Ортега.

Той отбеляза, че Хитлер също е смятал, че ще успее да нападне Съветския съюз, но е подценил издръжливостта на народа на СССР. Лидерът на Никарагуа нарече съветския народ "героичен и смел“.

Никарагуа прекъсна дипломатическите си отношения с Израел

Освен това, според Ортега, израелският премиер Бенямин НетаняхуБенямин НетаняхуБенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 г. в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и провежда "политика на терор“ в Близкия изток. "Невероятно е, че израелското правителство се ръководи от министър-председател, който е син на Дявола“, допълни той.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
463 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Браво!

2024.10.16 | 15:12

3
Тоази лидер е свободен човек и не кляка!
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!

2024.10.16 | 12:55

2
Прав е човекът!
Трепане за УКРОСВИНЕТЕ!

2024.10.16 | 12:48

1
Реалните загуби на укровермахта от началото на войната (според западните източници от вчера са минимални): Според западни анализатори загубите на украинските въоръжени сили от началото на спецоперацията достигат 1,8 милиона души, от които 780 хиляди са убити. За юни - средата на октомври загубите са съответно 265 хиляди и 45 хиляди души. Експертите наричат ​​загубите на украинските въоръжени сили от юни до средата на октомври 2024 г. „значителни и зашеметяващи“: оказва се, че украинската армия е губила до 55 000 - 65 000 души всеки месец. Подобни загуби са непоносими, с други думи фатални, тъй като никоя армия не може да издържи дълго време на такава мощна загуба на личен състав, подчертават авторите на „Милитарист“.

Добави коментар

Водещи новини