Телевизия разказа за последните часове на Марадона

Аржентинската телевизия "TN" се опитва да разкрие детайли около последните часове на легендата Диего Марадона, който вчера почина на 60-годишна възраст.

Телевизията твърди, че последните часове от живота си той е прекарал в дома си, намиращ се в предградие на Буенос Айрес, където се възстановяваше след операция.
 

По информация на техен източник, който пък черпи информацията от роднина на Гениалния Диего, по време на закуската му е било доста лошо и е бил необичайно бледен. В 10.30 часа местно време е бил прегледан от доктор, който се е намирал в дома му, заедно с племеника на звездата, психолог, психиатър и медицинско лице за помощ.

Напусна ни Диего Марадона

След прегледа Марадона заявил, че иска да си полегне и добавил: "Не ми е добре". Хората около него веднага са извикали бърза помощ. Но до пристигането на шест линейки, футболната звезда вече не е можел да диша. Сърцето е било спряло, а опитите за реанимацията на Диего на място не дали резултат.


Смъртта на най-великия футболист за всички времена отприщи вълна от състрадание, съчувствие и израз на почит, уважение и преклонение по целия свят, отбелязва БТА.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Латинска Америка

още

Анкета

Одобрявате ли оставката на Марк Рюте?

Одобрявате ли оставката на Марк Рюте?

Избрано от Интернет