Младеж използва ренде, за да премахне татуировка от ръката си и да стане полицай

Когато кандидатстваш за полицията, не е препоръчително по тялото си да имаш видими татуировки, поради което всеки кандидат трябва да заличи всяка татуировка, която ми могла да бъде забелязана. Поради тази причина младеж от Аржентина решава да премахне своята, за да постъпи в редиците на полицията. Проблемът е, че техниката, която използва за случая, е нетрадиционна и изключително опасна.

,,Тъкмо си бях направил татуировка и седмица по-късно подадох заявление за кандидатстване в полицята. Когато се явих на интервюто, ми заявиха, че трябва да премахна татуировката, защото се виждала. Но така или иначе тя не ми допадаше особено'', споделя в интервю младежът за събитията, които се случили през 2017 г., когато е бил 19-годишен.

,,Гледах разни видеа в интернет как мога да я отстраня и едно от тях съветваше да се използва пемза. Пробвах този вариант, но той не даде резултат. Следващият съвет, на който попаднах, включваше употребата на ренде. Този вариант проработи, макар и с цената на много кръв и болка'', допълва той, цитиран от испанските медии.

Последствията за младежа са такива, че той е приет в болница с инфектирана рана и лекарите веднага му бият инжекция против тетанус.

Коментари

 1. 2019.10.06 | 00:16

  awe napravo s iglata da vidi6 kvo e

 2. 2019.10.06 | 00:14

  da si rendosat mozaka po dobre

 3. 2019.10.04 | 18:00

  нашите милиционери ако нямат татуировка(татуировката показва към коя групировка или застраховател са пубертетите) не ги приемат в милицията

 4. 2019.10.04 | 17:03

  А нашите полицаи, кога ще си рендосат татуировките,

 5. 2019.10.04 | 16:15

  Фалшива новина....!

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Латинска Америка

още

Анкета

Как според Вас протича кампанията за президент на САЩ?

Как според Вас протича кампанията за президент на САЩ?

Избрано от Интернет