Деца пребиха клоун

  • 28 март 2016 17:07

  • 2474
  • 3
Деца пребиха клоун
©

Избити зъби, подуто око и куп унижения получи клоун от невръстни деца на парти в мексиканския град Ермосильо, пише в. "България днес".

Професионалният актьор за малчугани с псевдонима Марко Антонио Васкес е смлян от бой пред очите на родителите заради некадърно изпълнение. Повече от 30 момчета и момичета на възраст между 5 и 10 г. се нахвърлят върху него и го ритат до припадък. Най-сериозно е пострадало дясното му око, което може да загуби.

"Истинско щастие е, че съм жив. Едвам успях да избягам", коментира в профила си във Фейсбук клоунът с истинското име Тони Тамбор. "Това е отвратителен инцидент, но нещата продължават напред. Ще продължа да се занимавам с тази професия и в бъдеще, въпреки че и тя вече може да бъде наредена сред опасните за живота", пише още мъжът с боядисаното лице.

Разследването на случая показва, че сред присъстващите на купона има и униформен полицай. Ченгето не се намесва по никакъв начин, въпреки че животът на гражданин е застрашен. Уволнен е за недобросъвестно изпълнение на служебни задължения. В ареста са задържани трима от родителите, които също се включват в наказанието на Тамбор.
"Клоунът дойде пиян на тържеството и се държа доста грубо с децата. Обиждаше ги и не успя да направи нито един от забавните си номера. Това вбеси всички присъстващи и последва мелето", коментира Мириам Джудит, майка на 6-годишното момче от партито.

Последвайте канала на

Novini.bg
2474 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Гост

2016.04.06 | 13:48

3
Как 10 годишни ще го пребият, малко не мога да го повярвам. 10 годишен един шамар и е на земята, ако ще и сто да са, деца на тази възраст нямат сила да наранят възрастен..... нещо не е баш вярно в статията, може би децата са на 14 - 15.

2016.04.06 | 13:48

2
Не може да утрепеш някого само защото е некадърен. Тогава половината човечвство шеше да бъде контузено. Това е диващина за което вина носят родителите.

2016.04.06 | 13:48

1
Така ги учат в картела

Добави коментар

Водещи новини