Видеозапис с порно слиса пътниците на автогара в Бразилия

  • 08 август 2015 19:18

  • 4814
  • 1
Видеозапис с порно слиса пътниците на автогара в Бразилия
© gettyimages (архив)

Пътниците на автогарата в град Куритиба в Южна Бразилия бяха смаяни вчера, след като в продължение на четвърт час информационните екрани на гарата излъчваха видеозапис с откровено порно, предаде БТА, цитирайки АФП.

Кадрите, ужасили едни и развеселили други, бяха излъчени в час пик, когато гарата бе пълна. Оказа се, че те са резултат от хакерска атака срещу телевизионната мрежа на гарата. Секунди по-късно записът вече беше качен в социалните мрежи от пътници, побързали да заснемат екраните. "Подадена е жалба до полицейското звено, занимаващо се с компютърни престъпления, и се опитваме да открием айпи адреса на хакера", съобщи местната компанията за градски транспорт.

Говорител на кметството на Куритиба каза за АФП, че фирмата, която отговаря за съдържанието, излъчвано по вътрешната мрежа на гарата, е обещала да подобри системата си за сигурност. Куритиба има два милиона жители, столица е на щат Парана и е един от най-големите градове в южната част на Бразилия.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4814 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Гост

2015.08.09 | 14:55

1
не е станало кой знае какво, за големите нищо ново, за по малките също а най малкоте даже и не са разбрали какво толкова гледат всички

Добави коментар

Водещи новини