Фидел Кастро: Барак Обама говори глупости

  • 26 септември 2011 11:07

  • 1417
  • 0
Фидел Кастро: Барак Обама говори глупости
©

Президентът на САЩ Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият говори глупости, пише в колонката си във в. "Гранма" бившият кубински лидер Фидел Кастро, предаде Ройтерс.

85-годишният политик в първата си за три месеца изява написа: "Кой може да разбере глупостите на Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият, които президентът на САЩ, каза пред Генералната асамблея на ООН". Според Ел Команданте, САЩ, водени от държавен глава Янки (бял американец), водят двулична политика спрямо Близкия Изток и Либия. "Въпреки срамния монопол на медиите и фашистките медии на САЩ и техните съюзници, които се опитват да излъжат прогресивната световна общественост, народите започват да се съпротивляват все по-яростно срещу Вашингтон и неговите помагачи, което може да се види от дебатите в световната организация", пише в заключение бившият лидер на комунистическата държава.

Кастро управляваше Куба 49 години. През 2008 г. той се оттегли поради влошено здравословно състояние, като предаде постовете на по-малкия си брат си Раул.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1417 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини