Бразилец живее в гробище повече от 13 години

  • 12 ноември 2013 08:08

  • 2300
  • 0
Бразилец живее в гробище повече от 13 години
©

Някога Фабио Бералдо Ригол бил добре платен брокер, но след като не му провървяло в бизнеса, той фалирал. Започнал да взима наркотици и семейството му буквално се отказало от него, пише сп. "Обекти", позовавайки се на Express.

Така Фабио се озовал на улицата без нито една стотинка в джоба и изправен пред най-тежкото предизвикателство в живота си.

Останал без покрив над главата, мъжът потърсил убежище в място, където повечето хора не биха издържали и час - гробище. В една от криптите там бил погребан негов много близък приятел и Фабио решил, че това може да бъде и неговият дом. Така бразилецът вече 13 години живее в гробището, а нощем спи във въпросната крипта, където има общо 6 гроба.

"Повече ме е страх от живите, отколкото от мъртвите", казва Фабио. "Никога не съм виждал призрак тук. Понякога става изключително тихо, но аз самият не обичам да говоря много, така че тишината ме устройва. Не се чувствам комфортно в компанията на живите".

Бразилецът напуска гробището само за да търси храна, но не престава да бъде спокоен и оптимистичен.

"Надявам се, че един ден пак ще имам нормален живот и жилище, дори само от баня и спалня. Искам да се върна пак на работа, животът ми все още не е приключен", обяснява 47-годишният мъж.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2300 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини