Пребили репортерка, съобщила за смъртта на Чавес

  • 07 март 2013 10:07

  • 1071
  • 0
Пребили репортерка, съобщила за смъртта на Чавес
©

Репортерка и оператор на новинарския канал RCN били пребити от жителите на столицата на Венецуела в пряк ефир, защото съобщила на зрителите за смъртта на президента Уго Чавес. Кореспондентката бе пред сградата на болницата, в която Чавес почина, за да отрази новината за неговата кончина за своя канал.

В интервю за RPP Noticias, пребитата журналистка Кармен сподели, че вече се възстановява, пише "24 часа". "Аз съм по-добре. Бяхме пред Военна болница, за да се опитаме да стигнем до някои министри. Новината вече е била известена и феновете на президента мигновено започнаха да ни нападат и удрят с мотоциклетни каски. Бяха около 40 или 50 човека, операторът е бил пребит, изведнъж започна да се стреля и хората бяха разпръснати, а след това двама души са напуснали района ", каза пострадалата репортерка.

"Най-радикалните последователи изпитват голяма болка, Уго Чавес е почти мит или религия. Когато се присъединят към няколко ситуации на гняв, разочарование, хората мислят, че ласкаят Чавес по този начин," допълни тя.

Кармен съобщи, че е по-добро здравословно, изпитва болки в гърба, ръката и шията, но се възстановява.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1071 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини