Обискирaха офисите на списанието, публикувало голите снимки на Кейт

  • 19 септември 2012 17:28

  • 1207
  • 2
Обискирaха офисите на списанието, публикувало голите снимки на Кейт
©

Френската полиция проведе обиск в офисите на списание "Closer", което първо публикува скандалните снимки на херцогинята на Кембридж Кейт МидълтънКейт Мидълтън Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 г. в Рединг, графство Бъркшър, Англия. Тя е най-голямата от, информира БТА.

Обискът бе проведен на следващия ден, след като френски съд наложи забрана за следващи публикации на фотосите и наложи глоба на изданието в размер на 2000 евро.

Според "Дейли мейл", претърсването на редакцията имало за цел да бъде установена идентичността на фотографа, предложил снимките.

Британският принц Уилям и неговата съпруга подадоха иск във френски съд след публикацията на страниците на "Closer" на кадри, на които Кейт МидълтънКейт Мидълтън Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 г. в Рединг, графство Бъркшър, Англия. Тя е най-голямата от е изобразена топлес.

Компрометиращите снимки предизвикаха недоволството на кралското семейство на Великобритания. На пет страници в списанието бяха поместени 12 фотографии с не много добро качество, които са били направени от голямо разстояние, а след това са били силно увеличени.

Последвайте канала на

1207 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2012.09.21 | 10:50

2
Хахааа Ето ви свобода на словото и печата!

2012.09.21 | 10:50

1
Абсолютно! Може да викат на Русия "освободете пуситата", ама ако се случи нещо на тяхна почва - репресии и гонения до дупка. Жалка и отвратителна история. А още по-отвратително е, че те самите си вярват колко са "свободни"...

Добави коментар

Водещи новини