Жертва на групови изнасилвания направи шокиращи разкрития пред съда

  • 23 октомври 2024 17:02

  • 7339
  • 7
Жертва на групови изнасилвания направи шокиращи разкрития пред съда
© X

Французойката Жизел Пелико за първи път се изправи пред съда по дело срещу бившия си съпруг, който я е упоявал и я е изнасилвал, след което е канил и други мъже да я изнасилват в продължение на повече от 10 години. Жизел каза пред съда в Авиньон, че иска жените, които са били изнасилвани да знаят "че срамът не е за тях, а за насилниците", предаде БНТ.

В цяла Франция през септември се проведоха масови демонстрации в знак на солидарност с Жизел Пелико – тя се превърна в символ на смелостта и достойнството. 72-годишната жена отправи обвинения към 51 мъже, че са я изнасилвали, докато е била под въздействието на тежки сънотворни и наркотици. Делото се води при открити врати, което е изключително рядко в правосъдната система на Франция за дела за изнасилване.

Пелико разказва, че мъжът ѝ обичал да готви и ѝ носел сладолед след вечеря. По-късно той признава, че именно там е слагал упояващите вещества. Жизел разказва, че се е чувствала късметлийка, че той се грижи за нея, докато е страдала от здравословни проблеми, за които по-късно се разбира, че са в следствие на дрогирането ѝ. Жената се е чувствала уморена сутрин, но го е отдавала на продължителните разходки.

Зверство: Разследват групово изнасилване на жена в Париж

"Опитвам се да разбера как този мъж, който за мен беше перфектният, може да е направил това. Как може да ме е предал по този начин. Как е пуснал непознати в спалнята ми", пита се Жизел Пелико.

"Имах гинекологични проблеми и някои сутрини се събуждах с усещането сякаш водите ми са изтекли. Знаците бяха там, но не знаех как да ги разпозная", споделя изнасилваната жена.

Бившият ѝ съпруг Доминик призна, че над десет години я е дрогирал и я е изнасилвал. Освен това е оставил и над 80 мъже да се възползват от нея, докато той заснемал изнасилванията. Сред обвиняемите има пожарникари, електротехници, но и журналисти.

Французин, дрогирал съпругата си, за да бъде изнасилвана от непознати, влезе в болница

С делото си Пелико иска да вдъхне кураж и на други жертви на насилие.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
7339 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2024.10.23 | 21:54

7
Евро- ценности !!
тази

2024.10.23 | 17:32

3
тази вещица я изнасилвал съпруга и???? това е нонсесн. тая съвсем е превъртяла.
ха,ха,ха

2024.10.23 | 18:33

6
това е майката на шизото блажев-К.А.Т.И.Л.А

2024.10.23 | 18:26

5
осъзнай се бе урод

2024.10.23 | 18:18

4
това е джендърския запад
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР

2024.10.23 | 17:32

2
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ! ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!
Иван Андонов

2024.10.23 | 17:15

1
Същото да се случи на мъжът и в затвора

Добави коментар

Водещи новини