Барикадират американското посолство в Брюксел

  • 14 септември 2012 18:45

  • 1891
  • 2
Барикадират американското посолство в Брюксел
©

Засилени полицейски части бяха разположени днес следобед около посолството на САЩ в Брюксел. В района са издигнати допълнителни метални баражи, свързани с бодлива тел.

Местните медии съобщават, че екипът на мисията е бил приканен да напусне сградата заради очакванията за демонстрации. Според говорител на посолството, става дума за предпазна мярка, а не за спешна евакуация.

Министерството на външните работи на Белгия е помолило своите дипломатически представителства в арабския свят да бъдат още по-предпазливи, макар засега да няма данни за конкретна опасност. Допълнително изискване е министерството в Брюксел да бъде държано постоянно в течение за обстановката по места.

Последвайте канала на

БТА
1891 2

Коментари 2

Добави коментар
Мен

2012.09.16 | 20:30

2
Пожелавам всички западни посолства в мюсюлманските страни да бъда изравнени със земята а всичките им служители ритуално убити по мюсюлмански обичай - изрязване на главата на площада като всичко да се предава на живо по CNN. Това явно е единственият начин белите хора да се вземат в ръце и да смажат пещерняците.
2

2012.09.16 | 20:29

1
А ти умнико как би реагирал ако например турски режисьор направи филм в който Христос е педал и спи с овце. Или за теб е нормално някакъв псевдо режисьор да се прави на велик щото е американец и да дразни 1/3 от населението на земята

Добави коментар

Водещи новини