Самолет кацна принудително

  • 29 септември 2024 11:02

  • 1946
  • 2
Самолет кацна принудително
© pixabay

Самолет беше принуден да се върне на летището в Прищина заради птици, които са влезли в двигателя на машината, съобщи БТА.

Самолетът е трябвало да лети по авиолинията Прищина-Хамбург в събота. Пътниците са преживяли страшен и опасен момент, предаде КосоваПрес. 

Един от пътниците, пожелал да остане анонимен, разказа пред агенцията, че са отпътували за Хамбург в 08:40 ч., но след 30 минути нещо не е било наред.

Двама пътници са в болница след предупреждение за сблъсък на самолети

„Намирахме се някъде над планините на Албания, самолетът започна да се тресе, помислих, че ще се разбием, и затегнах много колана си. След 30-минутно пътуване се върнахме на летище Прищина“, разказа пътникът.

Пътниците са били застрашени от две птици, които влезли в двигателя на самолета. 

Последвайте канала на

Калина Христова
1946 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ЦИОНИСКИ ФАШИСТИ

2024.09.29 | 13:21

2
Чифута е ниско подобие на човек, паразит, враг на човечеството, известен с това, че винаги лъже, мами, известен с кръвосмешателство, болен извратен в кръвтта, подъл, лукав, нечистоплътен, хлъзгав и лицемерен! Евреинт предаде Христос, евреин стои зад всяка война случвала се в Европа включително и 2-те световни! Евреи стоят зад извратеното движение лгбт, евреинът трябва да бъде унищожен, това е паразит, противен и вреден за човека !
Спонсор

2024.09.29 | 13:18

1
Лиох майко, шалварите са се напълнили с говна!

Добави коментар

Водещи новини