Французин, дрогирал съпругата си, за да бъде изнасилвана от непознати, влезе в болница

  • 10 септември 2024 22:39

  • 1247
  • 1
Французин, дрогирал съпругата си, за да бъде изнасилвана от непознати, влезе в болница
© Novini.bg/ Canva

71-годишният французин, срещу когото във Франция тече процес по обвиненията, че е дрогирал съпругата си и е канил в дома си десетки непознати да я изнасилват, влезе в болница днес за медицински изследвания и лечение, предаде Ройтерс, като се позова на неговата адвокатка.

Доминик Пелико, главният обвиняем в ужасилия цяла Франция процес, който се очертава да продължи до декември, трябваше да свидетелства по-рано днес, но председателят на съдебния състав във френския град Авиньон нареди той първо да премине медицински изследвания.

"Господин Пелико не се опитва да избяга от отговорност и няма да го направи", обясни адвокатката му Беатрис Заваро, цитирана от Ройтерс. Тя добави, че в петък нейният клиент е започнал да проявява симптоми, характерни за инфекция на пикочния мехур или за стомашночревни проблеми.

Джанис Дикинсън: Бил Козби ме дрогира и изнасили

Заваро каза по-рано пред представители на медиите, че Пелико признава престъпленията си, посочва БТА. Подсъдими са и около 50 негови съучастници. 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1247 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.09.11 | 00:32

1
Никога не съм чувал Български политик да говори по този начин от сърце с мисъл за България и целия народ, това говорене не е фалшиво, добро намерение има, има и план, докато има такива хора има надежда за България. Поздрави за Ивелин!

Добави коментар

Водещи новини