В Италия: Санкционираха шофьор на българска фирма – не почивал две седмици

  • 05 септември 2024 08:47

  • 1347
  • 1
В Италия: Санкционираха шофьор на българска фирма – не почивал две седмици
© Novini.bg/ Canva

В Италия санкционираха шофьор на камион от българска фирма превозвач заради това, че не е почивал в продължение на две седмици.

Това е станало при  проверка на полицията в Неапол. Установила, че 51-годишен шофьор на камион на служба в български превозвач  не е почивал две поредни седмици,  без да си вземе редовна седмична почивка и за това  в нарушение на разпоредбите на ЕС.

Отнета е шофьорската му книжка и документите на превозното средство. На шофьора е наложена принудителна почивка от 45 часа. Името му  и това на българския превозвач не се съобщават.

Информацията е на електронното издание Fanpage, което се позовава на  квалифицирани източници, предаде БНР.

Българин оцеля след падане от 7-ия етаж на блок в Италия, кола смекчила удара

Уточнява се, че случая  е част от проверки на камиони от полицията в Неапол за установяване правилното изпълнение на процедурите при превоз на стоки. 

Проверени са над 30 тежкотоварни автомобила. Отнети са  7 свидетелства за управление на МПС и констатирани  множество нарушения -  в три от тях  са установени и санкционирани промени в тахографите.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1347 1

Коментари 1

Добави коментар

2024.09.05 | 08:59

1
Луд ce-кc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите се-кса си незабpавим---> use.my/estoy

Добави коментар

Водещи новини