Румънските власти в действие: Андрю и Тристан Тейт се сбогуваха с луксозните си коли, разследвани са за педофилия и трафик на малолетни

  • 24 август 2024 18:54

  • 1452
  • 5
Румънските власти в действие: Андрю и Тристан Тейт се сбогуваха с луксозните си коли, разследвани са за педофилия и трафик на малолетни
© Getty Images, архив

Румънските власти иззеха днес редица луксозни автомобили, принадлежащи на противоречивите инфлуенсъри и бивши кикбоксьори Андрю и Тристан Тейт, които са разследвани по нови обвинения в трафик на хора и сексуална експлоатация, съобщава сайтът News.ro.

Иззетото днес имущество на братята Тейт беше запорирано в рамките на ново дело, по което двамата са заподозрени в трафик на хора, трафик на малолетни, сексуален акт с малолетни, пране на пари и други.

Според прокурорите от Дирекцията за разследване на престъпленията на организираната престъпност и тероризма (DIICOT) 37-годишният Андрю Тейт и 36-годишният му брат Тристан, които имат британско и американско гражданство, заедно с други членове на сформирана около тях престъпна група, от 2015 г. досега са принудили 34 жени да произвеждат порнографски материали, които след това разпространявали срещу заплащане в специализирани платформи.

Инфлуенсърът Андрю Тейт e под домашен арест в Румъния

"Материалните ползи, получени по този начин от обвиняемите в резултат на сексуалната експлоатация на жертвите, се оценяват на над 2 800 000 щатски долара и 887 000 токена", посочват следователите.

Единият от братята Тейт е заподозрян, че е спечелил 1,5 милиона долара от експлоатацията на младо момиче, чужд гражданин, което по време на отвличането си е било на 17 години. Той е обвинен и в многократно осъществяване на сексуален контакт и сексуални действия с малолетна жертва, на 15 години, от декември 2020 г. насам, пише БТА.

По-рано тази седмица съдът наложи на Андрю Тейт мярка "домашен арест", а на брат му Тристан - по-леката мярка "съдебен контрол".

По това дело беше наложен запор на 16 автомобила и един мотоциклет, всичките от луксозна категория, а част от превозните средства вече са иззети, отбелязва в. "Либертатя".

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1452 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
К.ур за КАТИЛА

2024.08.24 | 19:50

5
Катила ,няма да има ЛГБТ връзка с АХМЕД МУСА.....затова ЗЛОБЕЕЕ ИЗРОДА

2024.08.24 | 19:24

3
Румънските власти шибат яко , а ние сме д,упедавци , които си носят и вазелина !

2024.08.24 | 19:25

4
Без вазелин ги боли бе !
ха,ха,ха

2024.08.24 | 19:00

2
ционистите го нарочиха, защото е против ЛГБТ и педалите!
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР !

2024.08.24 | 19:00

1
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ! ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР! 2024.08.22 | 16:47 7 Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ!

Добави коментар

Водещи новини