Британски граждани осигуряват високопроходими коли за украинската армия

  • 20 август 2024 22:51

  • 338
  • 4
Британски граждани осигуряват високопроходими коли за украинската армия
© pixabay

Град Кингслин в графство Норфолк, Великобритания, е малко пристанищно населено място, в което местният жител и служител в градския съвет Гордън Джаксън Хобс работи по кауза за подпомагане на украински военни части, намиращи се на хиляди километри от него, разказва Voice of America.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 14353

Той споделя, че е поръчал огромно количество бинокли, които ще могат да бъдат ползвани на фронтовата линия. Освен това осигурява и други консумативи за армията. Главният проект на Гордън е да достави 10 или повече високопроходими автомобила на украинските военни.

Сю и Норберт Мадокс управляват малък бизнес за ремонт на автомобили. Те също се вкрлючват в благотворителната кампания. Джаксън Хопс осигурява автомобилите, а Сю и Норберт се занимават с ремонта. 

Главнокомандващият украинската армия обяви какъв е напредъкът ѝ в Курска област

От началото на проекта през 2023 г. екипът от Норфолк е доставил осем високопроходими автомобила в Източна Украйна. А Гордън, Сю и Норберт продължават да работят за своята кауза, предаде dariknews.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
338 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Украински нацисти мръсници

2024.08.21 | 00:10

4
Агресори

2024.08.20 | 23:21

3
Най-попyлярното и eфeктивно сpeдство за отслабванe в света блокиpа апетита и човек отслабва без усилия. Сега няма нужда да ходите на диeти, да ходите на фитнeс, да се измъчвате от глад. Помага на абсолютно всички, пpосто опитайте и завинаги ще забpавите за излишните килогpами. Ето това лeкаpство:----> use.my/ketoex
Ха, ха, ха

2024.08.20 | 23:12

2
По добре да им изпратят ковчези ! Само за един ден има повече от 2000 убити укронацисти.
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!

2024.08.20 | 23:10

1
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ!

Добави коментар

Водещи новини