Президентът на IBA: Не можем да проверим какво имат между краката си състезателките, свидетели сме на смъртта на женския бокс!

  • 06 август 2024 10:59

  • 1830
  • 12
Президентът на IBA: Не можем да проверим какво имат между краката си състезателките, свидетели сме на смъртта на женския бокс!
© Getty Images, архив

Свидетели сме на смъртта на женския бокс. Тестовете показват, че Иман Халиф и Лин Ю Тин са мъже. Не можем да проверим какво имат боксьорките между краката си. Не знаем дали са се родили такива, или са били направени някакви промени, обяви президентът на Международната боксова асоциация (IBA) Умар Кремльов.

Той се включи чрез интернет връзка по време на извънредна пресконференция на организацията в Париж.

Тервел Пулев за трансджендърите на Олимпиадата: Ако съответният индивид е от мъжки пол, да се състезава при мъжете

Двете състезателки са били дисквалифицирани от световното първенство за жени през 2023 година, след като проверката за полови хромозоми е показала, че те не покриват изискванията за участие, потвърдиха от IBA.

Боксьорката Иман Халиф: Спазвайте олимпийските принципи, въздържайте се от тормоз над спортистите!

В последните дни се разрази глобален скандал, след като Халиф в категория 66 килограма и Лин в категория 57 килограма, бяха допуснати до участие в турнира по бокс при жените на Олимпийските игри в Париж. И двете вече достигнаха до полуфиналите в своите категории, с което си осигуриха спечелването поне на бронзови медали. Олимпийският турнир се организира от МОК, който изключи от структурите си IBA през юни миналата година.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1830 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар

2024.08.06 | 12:10

12
И сега жените ще трябва отново да са красиви и домакини вместо да се млатят по главите...

2024.08.06 | 12:10

11
ВНОСА НА СИГАНКИ ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ ПРИКЛЮЧИ

2024.08.06 | 12:09

10
Абе, те на откриването обърнаха знака на олимпийските игри с двата кръга отгоре и трите отдолу! Обратен знак! Какво очаквате? Всичко е педерасия! По време на ковид мерките ни забраняваха да се сбираме на групи, а в същото време, точно тия които гласуваха за това си уреждаха суинг-педераско парти. Нали снимаха точно тогава един евро депутат по гащи, как бягаше по балконите! Пълен цирк! Упадъка на всяка една империя започва с разврат! За това не е зле да се мисли на държавно ниво, за "след ЕС" Защото искаме или не, работите отиват на там!
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР !

2024.08.06 | 12:02

9
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ!

2024.08.06 | 12:02

8
Какво има? Има керестак! Това има!
Nazi SS

2024.08.06 | 12:01

7
Аз съм психо лайняра мирослав блажев Катила от Севлиево , дето пиша тук в сайта глупости по цял ден. Иначе, си духам на циганите и радикалния турчин Ахмед Муса в Ловешкия затвор.
живеем в

2024.08.06 | 11:59

6
живеем в евроатлантически ценности. немислимото се натрапва за нормално. нормалното е ненормално и така

2024.08.06 | 11:46

5
Самите състезатели се декларират като ТРАНСДЖЕНДЪРИ. Какво ще им тествате? Организаторите на ОНЛИПИАДАТА да обяснят защо са допуснати. А са допуснати защото във Франция спазват Истанбулска конвенция, според която полът не е биологичен факт, а личен социален избор. Накрая ще ги отделят в отделна категория, с което официално ще се признае трети пол на глобално ниво т.е. всички от МОК. Много хитро измислено.
ПСИХО ЛАЙНЯРА от СЕВЛИЕВО КАТИЛА

2024.08.06 | 11:43

4
ПСИХО ЛАЙНЯРА МЍРОСЛАВ БЛАЖЕВ КАТИЛА ОТ СЕВЛИЕВО Е ДУХАЛ НА МИЛИЦИОНЕРИ , ЗАЩОТО Е 49 ГОДИШЕН РАЗПРАН БЕЗОБИДЕН БЕЗРАБОТЕН ГЕЙ. РОДЕН В ПЛЕВЕН, ПРЕЗ 1975 ГОДИНА .
Яна

2024.08.06 | 11:38

3
Всичко може.

Добави коментар

Водещи новини