Спря токът на летището в Манчестър

  • 23 юни 2024 11:23

  • 393
  • 1
Спря токът на летището в Манчестър
© Novini.bg/ Canva

Прекъсване на електрозахранването на британското летище "Манчестър" наложи отмяната или закъснението на редица полети, съобщи говорител на аеропорта, цитиран от Ройтерс.

Очаква се значителен брой полети, особено от първи и втори терминал, да закъснеят или да бъдат отменени заради смущенията, предизвикани от спирането на тока, посочи говорителят.

Информацията първо бе оповестена от телевизия "Скай нюз". Според медията летището и редица сгради в района са били засегнати от прекъсване на електрозахранването. Въпреки че проблемът вече е отстранен, сутрешното спиране на тока ще повлияе на работата на летището през целия ден.

"Препоръчваме на пътниците, на които им предстои пътуване от първи или втори терминал, да се свържат с авиокомпаниите, изпълняващи полетите им,  преди да дойдат на летището. Пътниците, които трябва да летят от трети терминал, трябва да дойдат на летището както е планирано, освен ако не са уведомени за друго от своята авиокомпания", заяви говорителят на летище "Манчестър"

Последвайте канала на

Радина Лазарова
393 1

Коментари 1

Добави коментар

2024.06.23 | 12:36

1
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik

Добави коментар

Водещи новини