Политик от "Алтернатива за Германия" нападнат с нож в Манхайм

  • 05 юни 2024 10:57

  • 336
  • 3
Политик от "Алтернатива за Германия" нападнат с нож в Манхайм
© Getty Images

Политик от крайнодясната германска партия "Алтернатива за Германия" бе нападнат с нож в град Манхайм, предаде ДПА, като се позова на източници от службите за сигурност.

Припомняме, че миналата седмица в същия град бе убит полицай при нападение с нож и в Германия последваха призиви за твърд подход по въпроса за миграцията.

Почина полицаят, ранен при нападението с нож в германския град Манхайм

При нападението с нож миналата седмица, извършено от 25-годишен афганистанец, бяха ранени шестима души, участвали в антиислямска проява в Манхайм. Нападателят, който е бил прострелян и ранен, е бил в Германия законно.

През последните няколко дни партия "Алтернатива за Германия" използва случая, за да призове за взимането на по-строги мерки в областта на миграцията, отбелязва ДПА, цитирана от БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
336 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.06.06 | 10:08

3
това ще е съдбата на всеки предател

2024.06.05 | 11:33

2
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto
кра.варите

2024.06.05 | 11:17

1
са активирали тея тумби, които вкараха в европа .. кра.варите унищожиха ев.ропа и сега чрез марионетките си ще я вкарат във война с русия

Добави коментар

Водещи новини