Полицаи на велосипеди в помощ на туристите в Гърция

  • 05 юни 2024 10:32

  • 204
  • 1
Полицаи на велосипеди в помощ на туристите в Гърция
© Pixabay

Полицаи на велосипеди оказват всякаква помощ на туристите в Гърция.

Властите приканват при необходимост туристите да се обръщат към тях.

Днес туристите в град Катерини останаха приятно изненадани от полицаи на велосипеди, които са готови да окажат всякаква помощ на почиващите. От утре и на Халкидики се включват полицейски екипи на велосипеди по цялата плажна ивица.

Гръцките власти предупреждават: През следващите дни предстоят адски жеги

Министърът по защита на гражданите Михалис Хрисохоидис в изявление днес съобщи, че в цялата страна в туристическите райони ще работят от рано сутрин до късно вечер екипи на полицията, които ще се движат с велосипеди. Задачата им е да реагират незабавно на всеки опит за извършване на престъпление по отношение на туристите - арестуване на крадци, премахване на рискове от хулигански прояви, спазване на наредбата за свободен достъп до плажа и оказване на първа помощ на пострадали.

Министър Хрисохоидис подчерта, че в много туристически райони действат организирани групи от малолетни, които извършват различни престъпления, но полицията взема мерки срещу тях, предаде БНР.

Гражданите и туристите при необходимост да се обръщат към екипите на велосипеди, които са обучени за оказване на всякаква помощ, каза министърът.

 

 

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
204 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.06.05 | 11:34

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини