Много ранени при челен сблъсък на автобус с кола в Германия

  • 02 юни 2024 06:42

  • 1062
  • 2
Много ранени при челен сблъсък на автобус с кола в Германия
© gettyimages

Четиринадесет души бяха ранени в катастрофа на автобус след челния му удар с автомобил в град Висмар в Северна Германия, предаде ДПА, като се позова на съобщение на полицията от тази сутрин.

35-годишният шофьор на автомобила е в критично състояние, докато пътник от автобуса, на 31 г., е с тежки травми, се допълва в полицейската сводка.

Според първоначалната версия двете превозни средства са се сблъскали, след като колата е навлязла в насрещното движение, макар и причината за това засега да е неясна, пояснява ДПА. 

Четиринадесет души пострадаха в Германия, след като се преобърна ремарке на трактор

Водачът на автомобила е бил откаран в болница с хеликоптер. Тежко пострадалият пасажер, както и шофьорът на автобуса, който е с леки наранявания, също са в болница.

Със сравнително сериозни травми са трима пътници от рейса, докато осем са леко наранени, уточниха от полицията, пише БТА.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1062 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.06.02 | 14:35

2
❤️Здравейте) Казвам се Джулия, на 23 години съм) Амбициозен 18+ еро модел) Харесва ми да правя голи снимки) Моля, оценете снимките ми ➤ Ja.cat/id398062

2024.06.02 | 10:59

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини